Doneren

Eenmalige donatie via IDeal of Bancontact

Kies bij Project waarvoor uw donatie bestemd is. Naam en e-mailadres zijn niet verplicht en optioneel in te vullen. Deze gegevens worden alleen gebruikt door de secretaris om eventueel contact op te kunnen nemen over de donatie.

Behoort uw gift tot een (Facebook)inzamelactie die niet bij de projecten staat, vul dan in plaats van uw naam de naam van de inzamelactie in.

Bedrag

Zelf overmaken

U kunt uw gift ook zelf overmaken naar bankrekeningnummer:
IBAN: NL26ABNA0432710884
BIC : ABNANL2A
t.n.v. Stichting NVLE Fonds
Wilt u dat het bedrag specifiek gebruikt wordt voor één van de ziekten, dan kunt u dit vermelden in de omschrijving.

RSIN/fiscaal nummer ANBI: 816126926

Periodieke gift

Wij hebben geen donateursbestand, maar u kunt natuurlijk altijd zelf jaarlijks een bedrag naar ons overmaken, of bij uw bank een automatische overschrijving instellen.
Middels een overeenkomst met het belastingformulier ‘Periodieke gift in geld’, kunt u een jaarlijkse vaste gift (minimaal 5 jaar lang) aftrekken van de belasting. U kunt het formulier invullen en dan naar de secretaris mailen via fonds@nvle.org, zodat zij het gedeelte voor Stichting NVLE Fonds kan invullen. Andersom is uiteraard ook mogelijk, u kunt het formulier bij ons opvragen met het gedeelte van Stichting NVLE Fonds alvast ingevuld.
Formulier en info op de website van de belastingdienst: ‘Jaarlijkse gift ANBI instelling’

Eigen initiatieven voor inzamelen geld

Heeft u een initiatief? (sponsoractiviteiten, bijeenkomst, inzameling bij jubileum, benefietacties, maar ook inzameling bij een uitvaart als dit de wens was). Wij helpen graag en kunnen eventueel acties promoten via Facebook en de NVLE-kanalen.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met de secretaris Janneke van den Heuvel, email fonds@nvle.org of tel. 088 0157 088.