Heeft u een initiatief ?


Heeft u een initiatief? (sponsoractiviteit, inzameling bij jubileum of bijeenkomst, benefietacties, maar ook inzameling bij een uitvaart als dit de wens was). Wij helpen graag!

(meer…)

LUPUS FLASHDAY bij Knoutskey Tattoo

Deze mooie actie zit nog steeds in de planning.

Vorig jaar op 10 mei “Wereld Lupus dag” waren we met een grote groep heel hard bezig met een lupus flashday met loterij om heel veel geld in te zamelen voor onderzoek naar Lupus. Dit omdat mijn moeder deze nare ziekte heeft.

(meer…)

Uit-viering Kim

Kim Martens-Rietveld is op 15 mei 2021 aan de gevolgen van SLE & APS overleden. In haar laatste wilsbeschikking heeft ze aangegeven dat ze geen bloemen bij haar afscheid wenst, maar nabestaanden vraagt om geld over te maken naar Stichting NVLE Fonds. Dit in de hoop dat verder wetenschappelijk onderzoeken toekomstige patiënten kan helpen. Haar echtgenoot had ons gevraagd om hier via (social)media aandacht aan te schenken zodat er zoveel mogelijk opgehaald kon worden.

(meer…)

Goede doel Kerstbijeenkomst Waterschap Aa en Maas


Waterschap Aa en Maas kiest jaarlijks een goed doel waar werknemers een (gedeelte van) hun kerstgeschenk aan kunnen doneren.

Dit jaar hebben Gijs van den Brandt en Mandy van den Wijngaert onderzoek naar SLE ingezonden als mogelijke goede doel, Mandy heeft SLE. Deze inzending is uitgekozen als het goede doel tijdens de kerstbijeenkomst op 21 december 2017.

(meer…)

De halve marathon lopen voor lupus

Op zondag 9 oktober 2016 heeft Edwin van Enck de halve marathon van Eindhoven gelopen.

Omdat zijn verloofde Barbara Eva o.a. SLE en Sjogren heeft, zette hij zich dit jaar al meerdere keren in om geld op te halen voor het NVLE Fonds

(meer…)

Gesponsord de Nijmeegse vierdaagse lopen

In 2016 heeft Cristina Mussendijk-Sporkslede de Nijmeegse Vierdaagse gelopen voor het NVLE Fonds.

Haar dochter heeft SLE. Via de website vierdaagsesponsorloop.nl heeft zij dit initiatief opgezet en via die website konden mensen haar ook sponsoren.

(meer…)