De vierdaagse sponsorloop voor Stichting NVLE Fonds

update 27 september

De Vierdaagse zit er alweer een tijdje op, Loes heeft de eindstreep succesvol gehaald en ze heeft er erg van genoten!
Zij heeft maar liefst 1727,10 Euro voor het NVLE fonds opgehaald. Het geld is deze week door de vierdaagse naar het fonds overgemaakt.

3 juli 2023

Drs. Loes Oskam, reumatoloog in het Radboud UMC en lid van de medische adviesraad van de NVLE, gaat dit jaar de Nijmeegse 4daagse lopen. Dit is natuurlijk een mooie gelegenheid om geld voor het goede doel bijeen te brengen. Zij heeft gekozen voor het NVLE Fonds, omdat zij veel patiënten ziet met de aandoeningen waarvoor het NVLE Fonds geld inzamelt voor wetenschappelijk onderzoek en zij wilt graag wat voor deze patiënten betekenen.

filmpje aankondiging vierdaagse sponsorloop

Vergelijkbare berichten