De vierdaagse sponsorloop voor Stichting NVLE Fonds

update 25 juli

De Vierdaagse zit erop, Loes heeft de eindstreep succesvol gehaald en ze heeft er erg van genoten!

Zij heeft maar liefst 1708 euro sponsoring voor het NVLE fonds opgehaald. Er kan tot en met 31 augustus nog gedoneerd worden; daarna wordt het bedrag naar het NVLE fonds overgemaakt door de Vierdaagse.

Doneren kan op haar eigen actiepagina:
Ik wandel voor NVLE Fonds! (devierdaagsesponsorloop.nl)

3 juli 2023

Drs. Loes Oskam, reumatoloog in het Radboud UMC en lid van de medische adviesraad van de NVLE, gaat dit jaar de Nijmeegse 4daagse lopen. Dit is natuurlijk een mooie gelegenheid om geld voor het goede doel bijeen te brengen. Zij heeft gekozen voor het NVLE Fonds, omdat zij veel patiënten ziet met de aandoeningen waarvoor het NVLE Fonds geld inzamelt voor wetenschappelijk onderzoek en zij wilt graag wat voor deze patiënten betekenen.

filmpje aankondiging vierdaagse sponsorloop

Vergelijkbare berichten