LUPUS FLASHDAY bij Knoutskey Tattoo

Deze mooie actie zit nog steeds in de planning.

Vorig jaar op 10 mei “Wereld Lupus dag” waren we met een grote groep heel hard bezig met een lupus flashday met loterij om heel veel geld in te zamelen voor onderzoek naar Lupus. Dit omdat mijn moeder deze nare ziekte heeft.

We hadden al heel wat donaties/kadootjes ontvangen van ondernemers voor de loterij en we hadden hele grote leuke wilde plannen. Helaas gooide corona roet in het eten. Dit jaar was het weer 10 mei “Wereld Lupus Dag” maar nog steeds helaas geen flashday wegens corona.

De kadootjes/donaties zijn er nog! We hopen dat we het of eind dit jaar of volgend jaar toch kunnen organiseren! We gaan ervoor. De donatiepotten staan nog wel steeds in de shop waar donaties  in kan worden gedaan.

Alle gelddonaties bewaren we tot na de flashday om zo hopelijk een mooi groot bedrag te kunnen geven aan Stichting NVLE Fonds.

Vergelijkbare berichten