LUPUS LOTERIJ bij Mermaids Grave in Groningen

Op 10 mei “Wereld Lupus dag” 2021 was de lupus flashday met loterij om geld in te zamelen voor onderzoek naar Lupus eigenlijk gepland. Dit omdat de moeder van eigenaresse Angela deze nare ziekte heeft.

Er waren al heel wat donaties/kadootjes ontvangen van ondernemers voor de loterij , maar helaas gooide corona roet in het eten. Dit jaar was het weer 10 mei “Wereld Lupus Dag” maar nog steeds helaas geen flashday wegens corona.

Uiteindelijk kon de dag toch doorgaan op zaterdag 17 september 2022. Naast de loterij was er ook een speciale loterij voor kinderen met leuke prijsjes en een bieding voor een gave tattoomachine. Ook stonden er al een tijd donatiepotten in de shop waar donaties in konden worden gedaan. Er werden ook goodiebags uitgedeeld samen met informatiefolders over de ziekte lupus.

De loterij was een groot succes en uiteindelijk is er het fantastische bedrag van € 1.210,18 opgehaald voor onderzoek naar lupus.

Vergelijkbare berichten